lauantai 17. lokakuuta 2009

Ruoka

Mies kosi minua Firenzessä Italiassa juhannuksena 2008. Sen takia halusimme että Italia näkyy jotenkin teemassamme. Tämä näkyi alkuruuissa buffettipöydässä. Alkuruokana oli: Tomaatti-mozzarella-basilika-salaatti

Hunajamelonia ja prosciuttoa

Bruschettaa tomaatti- sekä sienipäällysteellä

Marinoituja oliiveja

Ceasar salaatti

Näiden lisäksi noutopöydässä oli lämpimänä ruokana:

Pippurinen lihapata

Tomaattinen kasvispata

Keitetyt perunat


Ruokaa kehuttiin ja monet huomasivat myös italia-vaikutteen ja älysivät yhteyden. Lämpimät ruuat ostimme Perhosta ja alkuruuat tehtiin omin voimin. Äitimme hoiti salaatit ja bruschetat, kaaso marinoidut oliivit ja keittiön henkilökunta meloonit.

Olin todella peloissani että ruoka loppuisi kesken, mutta sitä jäikin yli jonkin verran. Onneksi.

Itse en ruokailusta muista kovinkaan paljoa koska olin niin jännittynyt ja hermostunut, mutta uskon että se oli hyvää.


Ei kommentteja: