keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Hääriisi

Kuva täältä.


Miten te muut meinaatte toteuttaa riisin heiton? Eli saako teidän kirkolla heittää riisiä? Saako heittää terälehtiä? Pitääkö olla sokeririisiä? Entä saippuakuplia?

Me mietittiin ensin niitä saippuakuplia mutta tulin siihen tulokseen että jos sataa tai tuulee paljon niin niistä kuplista ei tule mitään.

Meille tulee siis riisiä. Emme vielä tiedä saako tavallista riisiä heittää kirkolla mutta jos ei saa niin hankimme varmaan sokeririisiä.
Sokeririisi taas tuottaa ongelmia. Meille ei tule riisipussukoita vaan vieraat noukkivat kourallisen korista kun menevät ulos. Jos meille tulee sokeririisi niin se sulaa helposti kosteisiin käsiin.

Tietääkö joku että onko olemassa muita vaihtoehtoja kuin tavallinen riisi ja tuo sokeririisi?


Kuva täältä.

5 kommenttia:

Jana kirjoitti...

Itse suosittelisin ihan ensin kysymään seurakunnasta, mitä kirkolla edes saa heitellä. Meidän kirkolla ei saa heitellä riisiä mutta ei myöskään mitään muuta mahdollisesti lintuja houkuttelevaa, ja tähän he lukevat myös sokeririisin ja vastaavat. Itse he suosittelivat terälehtiä, niitä saa heitellä eikä edes tarvitse siivota niitä itse pois. Ehkä ei siis kannata hirveästi ensin pohtia vaihtoehtoja, ennen kuin tietää seurakunnan kannan asiaan. Meillä meni ainakin 3 vaihtoehtoa roskiin, kun ei mitään niistä saanut toteuttaa. Eli terälehdillä mennään, vaikka alkuun en olisi millään niitä halunnut. =o)

TulevaRouvaM kirjoitti...

Meillä tullaan heittelemään koivunlehtiä. Sopii teemaan hyvin ja on ilmaisia ;)

Bride C kirjoitti...

Jana - Juu pitääkin olla yhteydessä sinne kirkkoon. Yhteydenpito kirkkoon on miehen heiniä (itse en edes kirkkoon kuulu, hehee) niin varmaan siksi tämä asia on vielä näin auki =)

RouvaM - Todella hyvä idea noi koivunlehdet! =)

Jenni kirjoitti...

Myös auringonkukan siemenet ovat yksi vaihtoehto. Ihan seurakunnasta ehdottivat näitä kun riisi on kielletty. Olen myös kuullut, että jossain paikoissa on myös tuo sokeririisi kielletty juurikin sen sotkevuuden takia.

Eini kirjoitti...

Minä en ole ikinä käynyt häissä missä oltaisiin heitelty riisiä. Joko ei olla heitelty mitään tai sitten yleensä on heitelty viljan jyviä.